kursevi

IT OiP je kompanija koja se bavi obukom i usavršavanjem IT stručnjaka, kao i njihovim zapošljavanjem.

Svi naši predavači imaju višegodišnje iskustvo stečeno praktičnim radom u uspešnim IT kompanijama i imajući u vidu potrebe tržišta u IT sektoru napravili su programe koji će, na najbolji način, pripremiti nove kadrove za rad u najtraženijim IT zanimanjima.

FULLSTACK WEB DEVELOPER

Veb-developer je programer koji kreira i uređuje veb-aplikacije. Izrađuje veb-aplikacije od početka do kraja i prilagođava u potpunosti potrebama naručioca, razvijajući sve karakteristične delove i funkcionalne celine sajta, bloga, portala ili aplikacije.

[ pogledaj detaljnije ]

PROGRAMER MOBILNIH APLIKACIJA

Trenutno jedno od najtraženijih zanimanja u oblasti programiranja. Programira i dizajnira softver za mobilne, tablet i smart uređaje. Programira se za Android, Windows i iOS na objektno-orijentisanom jeziku C#

[ pogledaj detaljnije ]

PROGRAMER BAZA PODATAKA

Programer baza podataka samostalno dizajnira, projektuje i kreira baze podataka. On takođe piše kodove, koji omogućavaju interakciju aplikacija sa bazama podataka koje su neophodne svim ozbiljnim kompanijama, što ovaj posao čini veoma traženim.

[ pogledaj detaljnije ]

Dizajner računarske grafike

Dizajner računarske grafike stvara i obrađuje slike u dve ili tri dimenzije, uz pomoć računara i za to predviđenih programa. Računarska grafika ima veoma široku primenu u nauci, industriji, arhitekturi i dizajnu.

[ pogledaj detaljnije ]

C# PROGRAMER

C# programer, jedno od najtraženijih zanimanja u IT sektoru, primenjuje principe objektno orijentisanog programiranja i koristi programski jezik C# i okruženje Visual Studio za kreiranje Windows aplikacija.

[ pogledaj detaljnije ]

JAVA PROGRAMER

Jedno od najplaćenijih IT zanimanja - Java programiranje - je veoma fleksibilan i prilagodljiv način pravljenja aplikacija u različitim oblastima od video igara, preko programa za računare, web aplikacija, pristupa bazama podataka, sve do aplikacija za mobilne uređaje.

[ pogledaj detaljnije ]

PYTHON PROGRAMER

Iako veoma jednostavan za učenje python je vrlo popularan i široko korišćen programski jezik sa moćnim bibliotekama. Python programeri, praveći aplikacije u raznim oblastima, provode mnogo više vremena razmišljajući o problemu koji rešavaju nego o kôdu koji pišu.

[ pogledaj detaljnije ]

PROGRAMER VIDEO IGARA

Programer video igara učestvuje u pravljenju, testiranju i dizajniranju 2d i 3d video igrica. Razvoj manjih, nezavisnih igara za mobilne platforme i društvene mreže u Srbiji je poslednjih godina „eksplodirao“ i donosi, čak i tinejdžerima, zarade i do 1.500 evra.

[ pogledaj detaljnije ]

FRONT END WEB DIZAJNER

Bilo da radi kao deo tima u nekoj kompaniji, ili kao frilenser, frontend web dizajner kreira, programira i dizajnira kompletni vizuelni deo sajta ili web aplikacije. Njegov posao jeste i da osmisli korisnički interfejs koji će biti prilagođen različitim uređajima kojima korisnici pristupaju sajtu ili web aplikaciji.

[ pogledaj detaljnije ]

Osnove programiranja - C/C++

Ovaj kurs predstavlja ulaz u svet programiranja, upoznavajući polaznike sa osnovnim elementima programskih jezika C i C++.

[ pogledaj detaljnije ]

IT ENGLISH

Engleski jezik u informacionim tehnologijama kombinuje gramatiku i konverzaciju neophodnu za svakodnevnu komunikaciju, ali i specijalistilčki vokabular potreban za komunikaciju u IT sektoru. Ovaj kurs sadrži teme koje odražavaju najnovija dostignuća u ovoj oblasti, čineći ga relevantnim za potrebe polaznika.

[ pogledaj detaljnije ]

Upis je u toku!
Prijavite se, broj mesta je ograničen!