Kursevi

Svi kursevi su intenzivni, traju dva meseca, sastoje se iz predavanja i praktičnih vežbi, obuhvataju osnovni (početni i srednji) i napredni nivo i za njihovo pohađanje nije potrebno nikakvo predznanje. Svaki polaznik kursa dobija kompletan materijal sa predavanja i vežbi, kao i odgovarajući sertifikat, a za sve one koji žele da im pomognemo da se zaposle ili pokrenu sopstveni posao, obezbeđena je besplatna praksa u trajanju od 2 meseca.Fullstack Web Developer
€192
za 56 časa

Veb-developer je programer koji kreira i uređuje veb-aplikacije. Izrađuje veb-aplikacije od početka do kraja i prilagođava u potpunosti potrebama naručioca, razvijajući sve karakteristične delove i funkcionalne celine sajta, bloga, portala ili aplikacije.

detaljnije
Programer Mobilnih Aplikacija
€216
za 56 časa

Trenutno jedno od najtraženijih zanimanja u oblasti programiranja. Programira i dizajnira softver za mobilne, tablet i smart uređaje. Programira se za Android, Windows i iOS na objektno-orijentisanom jeziku C#

detaljnije
Dizajner računarske grafike
€184
za 56 časa

Dizajner računarske grafike stvara i obrađuje slike u dve ili tri dimenzije, uz pomoć računara i za to predviđenih programa. Računarska grafika ima veoma široku primenu u nauci, industriji, arhitekturi i dizajnu.

detaljnije
C# programer
€200
za 56 časa

C# programer, jedno od najtraženijih zanimanja u IT sektoru, primenjuje principe objektno orijentisanog programiranja i koristi programski jezik C# i okruženje Visual Studio za kreiranje Windows aplikacija.

detaljnije
Java programer
€220
za 56 časa

Jedno od najplaćenijih IT zanimanja - Java programiranje - je veoma fleksibilan i prilagodljiv način pravljenja aplikacija u različitim oblastima od video igara, preko programa za računare, web aplikacija, pristupa bazama podataka, sve do aplikacija za mobilne uređaje.

detaljnije
IT English
€90
za 24 časa

Engleski jezik u informacionim tehnologijama kombinuje gramatiku i konverzaciju neophodnu za svakodnevnu komunikaciju, ali i specijalistilčki vokabular potreban za komunikaciju u IT sektoru. Ovaj kurs sadrži teme koje odražavaju najnovija dostignuća u ovoj oblasti, čineći ga relevantnim za potrebe polaznika.

detaljnije
PYTHON PROGRAMER
€215
za 56 časa

Iako veoma jednostavan za učenje python je vrlo popularan i široko korišćen programski jezik sa moćnim bibliotekama. Python programeri, praveći aplikacije u raznim oblastima, provode mnogo više vremena razmišljajući o problemu koji rešavaju nego o kôdu koji pišu.

detaljnije
PROGRAMER VIDEO IGARA
€210
za 56 časa

Programer video igara učestvuje u pravljenju, testiranju i dizajniranju 2d i 3d video igrica. Razvoj manjih, nezavisnih igara za mobilne platforme i društvene mreže u Srbiji je poslednjih godina "eksplodirao" i donosi, čak i tinejdžerima, zarade i do 1.500 evra.

detaljnije
FRONT END WEB DIZAJNER
€190
za 56 časa

Bilo da radi kao deo tima u nekoj kompaniji, ili kao frilenser, frontend web dizajner kreira, programira i dizajnira kompletni vizuelni deo sajta ili web aplikacije. Njegov posao jeste i da osmisli korisnički interfejs koji će biti prilagođen različitim uređajima kojima korisnici pristupaju sajtu ili web aplikaciji.

detaljnije
PROGRAMER BAZA PODATAKA
€215
za 56 časa

Programer baza podataka samostalno dizajnira, projektuje i kreira baze podataka. On takođe piše kodove, koji omogućavaju interakciju aplikacija sa bazama podataka koje su neophodne svim ozbiljnim kompanijama, što ovaj posao čini veoma traženim.

detaljnije
OSNOVE PROGRAMIRANJA
€180
za 56 časa

Ovaj kurs predstavlja ulaz u svet programiranja, upoznavajući polaznike sa osnovnim elementima programskih jezika C i C++.

detaljnije
TESTIRANJE SOFTVERA (QA)
€200
za 56 časa

Tester softvera je veoma tražen, zanimljiv, kreativan i dobro plaćen posao. Proces testiranja (traženja grešaka) je veoma dinamičan i zahteva logičko razmišljanje. Nakon završetka ove obuke bićete osposobljeni za rad na pozicijama kao što su: Software tester, QA Engineer ili Business Analyst.

detaljnije
OBUKA RADA NA RAČUNARU ZA POČETNIKE
€180
za 56 časa

Ovaj kurs je namenjen svima koji žele da brzo i kvalitetno savladaju osnove korišćenja računara za posao ili ličnu upotrebu. Nakon završene obuke polaznici će posedovati znanje za samostalno korišćenje računara.

detaljnije
PYTHON PROGRAMIRANJE – ZA DECU
€160
za 32 časa

Python je moćan programski jezik koji je jednostavan za učenje i zabavan za korišćenje. Zbog lakoće učenja najbolje je rešenje za decu u višim razredima osnovne škole kao i srednjoškolcima. Nakon obuke sledi dvomesečna besplatna praksa.

detaljnije
OSNOVE PROGRAMIRANJA – ZA DECU
€160
za 32 časa

Učenje osnova programiranja u uzrastu kada deca kao sunđeri upijaju sve informacije usmeriće njihov način razmišljanja i osposobiti ih da na najbolji način iskoriste prednosti savremenog doba. Nakon obuke sledi dvomesečna besplatna praksa.

detaljnije
DIGITALNI MARKETING
€192
za 56 časova

Digitalni marketing je najvažniji korak svakog poslovanja. To je bilo koja forma marketinga koja uključuje promocije na elektronskim uređajima i u digitalnom okruženju. Naučite nešto korisno i pokušajte da od toga napravite posao, pa da živite i vi kao milioner, ili barem s malo više novca.

detaljnije
white

Da li imate pitanje za nas?

Pošaljite nam poruku, mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku!